Осем от най-добрите участници в предходните сезони, звездно жури, страхотни

...
Осем от най-добрите участници в предходните сезони, звездно жури, страхотни
Коментари Харесай

Като две капки вода стартира довечера с промени в гласуването и много изненади - slava.bg

Осем от най-хубавите участници в предходните сезони, звездно жури, страхотни превъплъщения и нов правилник за гласоподаване чакат феновете довечера в първото шоу от „ Като две капки вода “ - сезон 9 All Stars. Всеки понеделник менторите на участниците Етиен Леви, Жоро Низамов и Александра Енева ще имат опцията да дадат общо 10 точки на един от участниците, който се е справил най-добре с подготовката си.

„ Вълнувам се доста, тъй като в девети сезон са 8 участници, които знаят всичко за шоуто! Но не знаят, че ще има нов правилник. За първа година менторите ще могат да дават 10 точки.

Другите промени не мога да ви ги издам, ще видите тази вечер “, показа водещият Васил Василев-Зуека за „ Здравей България “ и добави, че съгласно него това ще бъде най-хубавият сезон на „ Като две капки вода “ до момента.

“В това шоу ужасно доста хора трансформираха имиджа си в обществото. Превъзмогнаха себе си, откриха други гледни точки на личностите си и направиха облици, които никой не е предполагал, че могат да създадат.

Всички участници, които са тук, несъмнено са надмогнали себе си”, разкри режисьорът на обичаното шоу Кирил Кирилов - Кико. Тази вечер на сцената осемте звезди ще излязат в първите си превъплъщения. Михаела Маринова ще влезе в облика на Бони Тейлър, Къци Вапцаров в този на Тил Линдеман, Фики ще бъде Дони, Поли Генова ще пресъздаде провокативната Lady Gaga, а Софи Маринова индийската певица и актриса Ашвария Рай. Милица ще покаже на публиката двоен облик - Луис Армстронг и Барбара Стрейзънд, Рафи ще имитира цяла рок група - KISS, a AZIS ще влезе в ролята на роклегендите - Europe.

“Бони Тейлър е една от обичаните ми изпълнителки. Тя има доста пресипнал глас, който аз нямам и ще се наложи да придобия такива умения доста бързо!”, описа Михаела Маринова за първата си реплика и подготовката за нея. Къци добави, че за първия си облик ще би трябвало да стане неприятен, с цел да се оправи с превъплъщението на вокала на метъл бандата Rammstein.

Как ще се оправят участниците с първите осъществявания? Кой ще грабне успеха? Какви са новите правила за оценяване и кой ще вземе първите 10 точки от менторите? - не пропускайте грандиозния театър на старта на „ Като две капки вода “ - сезон 9 All Stars ще разберем довечера в 20:00 часа по NOVA.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР