организират от Асоциацията на европейските журналисти в България в партньорство

...
организират от Асоциацията на европейските журналисти в България в партньорство
Коментари Харесай

АЕЖ-България организира конкурс "Човешките права: отвъд проблемите"



провеждат от Асоциацията на европейските публицисти в България в партньорство със общественото дружество „ Пауър Попс “ (Power Pops) и Фондация „ Америка за България “.

Темите, които имате опция да разработите в дълбочина, са многочислени. Например, обезпечаване на налична среда за хора с увреждания, решения на проблемите със зависимостите или домашното принуждение, основаване на благоприятни условия за обучение и работа на хора от маргинализирани групи, достъп до обективен правосъден развой, права на бежанците.

Наградата е стипендия за материал в жанра публицистика за решения. Целта е да се насърчи отразяването на работещи решения като отговор на съществуващи проблеми.

Одобрените оферти ще получат финансиране в размер на 500 лева като заплащане за създателя. В допълнение към финансирането, екипът на АЕЖ-България предлага и менторство от самото начало на програмата, с цел да подсигуряваме допустимо най-високо качество на крайните материали.

Кандидатите би трябвало да работят като публицисти, в това число кореспонденти на свободна процедура.

Крайният период за кандидатстване е 17 април 2022 година, като е належащо да се попълни тази регистрационна форма. Ако имате въпроси, може да ни пишете на [email protected].
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР