Организацията PTPI Делфините- Варна, заедно с Фондация Деца на Балканите

...
Организацията PTPI Делфините- Варна, заедно с Фондация Деца на Балканите
Коментари Харесай

Зов за помощ: Мнозина помогнаха на Лили на благотворителен обяд във Варна, но тя има нужда от още подкрепа

Организацията PTPI " Делфините " - Варна, дружно с Фондация " Деца на Балканите " и ЦНСТ Варна, организираха преди дни годишния си благотворителен обяд в Социалната чайна в морския град.

Тази година идеята беше 16- годишната Лили от Варна, която страда от голям брой болести, в това число умствено закъснение и церебрална парализа. Лили се потребност е от приблизително 1300 лв. месечно, с цел да оцелее. Тя се храни посредством нозо-гастрална сонда и нейната храна е специфична и на прекомерно висока цена за ЦНСТ Владиславово. 



" За по-малко от 4 часа даренията доближиха сумата от 1370 лв.! Доброволците готвиха от ранни зори до късно през нощта, децата от ЦНСТ " Изгрев " предлагаха от своите ръчно направени чанти от рециклирани материали, а всички гости се забавляваха, помагаха от сърце и станха част от нещо доста особено ", оповестяват " Делфините ". 
Но Лили продължава да се нуждае от дарения.

Банковата сметка нна ЦНСТ Варна:
ОББ АД
IBAN: BG15 UBBS 8888 1000651739
BIC: UBBS BG SF 
ФОНДАЦИЯ " ПОМНИ МОГИЛИНО "
В основанието се написа " Помощ за Лили "



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР