Орехите са опаковани с голямо хранително съдържание - 25 грама

...
Орехите са опаковани с голямо хранително съдържание - 25 грама
Коментари Харесай

Опасните странични ефекти от консумацията на орехи

Орехите са опаковани с огромно хранително наличие - 25 грама орех съдържа 123 калории, което дава на тялото ни чувство за сила. Орехите са богати на омега-3 мастни киселини и оферират редица изгоди за здравето.

Въпреки това, колкото и да не ви се има вяра, могат и да навредят на тялото ни. Орехите могат да повлияят неподходящо върху нашето тяло по няколко метода. Някои от тези нежелани реакции са незначителни, до момента в който други се нуждаят от здравна помощ.

Широкото многообразие от изследвания демонстрират, че честата им консумация от феновете на орехи може да докара до увеличение на тежестта заради високото енергийно наличие на ядките. Ако консумирате орехи в огромни количества и без да контролирате потреблението на други мастни храни, можете да бъдете сигурни в нежеланото наддаване на килограми.

Орехите са чудесни за хората, които се пробват да наддават на тегло. Но за другите те сигурно принадлежат към кошницата за храни от категория може да бъдат избегнати. Алергичните реакции постоянно са свързани с несъразмерната консумация на орехи. Някои хора могат да имат леки алергични реакции, а за други - алергия към орех може да значи доживотна присъда. Така че внимавайте!

Ако получите алергични реакции след потреблението на орехи, спрете и се консултирайте с вашия доктор. Хората, които са чувствителни към ядки, могат да получат обриви и отоци по цялото тяло. Употребата на орехи може да аргументи разнообразни типове затруднения на храносмилането. Както беше упоменато нагоре, орехите са алергени. Те съдържат антитела, които подтикват белите кръвни кафези да създават хистамин в организма. Тези хисамини подкрепят алергичните реакции като гадене, болки в стомаха и диария.

Като алерген орехите са в категорията небезопасни за бременни и кърмещи дами. Орехът, в случай че се ползва всекидневно върху кожата, може да аргументи рак на устните, защото съдържа химикал, наименуван йгуион. Това е необичаен непряк резултат и поражда след продължителна приложимост.

 Орех

Астмата става все по-разпространена през днешния ден. Ако страдате от астма, несъмнено би трябвало да избягвате тези ядки. За хората, които не страдат от алергия към орехи, те могат да бъдат подарък. Но за хората с алергии тези ядки наподобяват като проклинание. Така че бъдете деликатни с тези странични резултати на яденето на прекалено много орехи.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР