Оправдаха Бисер Миланов Петното по делото за насаждане на расова

...
Оправдаха Бисер Миланов Петното по делото за насаждане на расова
Коментари Харесай

Страхотни новини за Бисер Петното!

" Оправдаха Бисер Миланов Петното по делото за втълпяване на расова ненавист и дискриминация ".

Това се похвали синът на господин Миланов - Виторио в отворено писмо до медиите.

" Но все пак той е неудовлетворен от решението на Софийски областен съд, защото по-същото дело беше наказан и Цветан Бонев съгласно задачите и идеалите на Национално Движение Свобода това обвиняване радикално опонира на същността, както на Бисер Миланов по този начин и на Цветан Бонев те проповядват етнически мир,дори Миланов,което е забелязано и от видео материал излъчен през месец Април 2013 година Бисер Милано доста постоянно употребява израза " Никой не може да избира родителите си. " За него битката е сред положителното и злото. Борба за правдивост и същинска народна власт в която всички да са равни пред закона.

В тази връзка той упрекна всички забъркани в набеждаването в това грозно обвиняване за предатели към отечеството, защото това и всички останали закононарушения сътворени от нарушители облечени във власт, само и единствено за да му попречат да показва свободно мнението си и да се бори за българските национални ползи.

Той упрекна участниците в това закононарушение против него за опасност за националната сигурност, защото отбраната на отечеството е дълг и чест на всеки български жител, а измяната се санкционира по член 59.......и съгласно българската конституция на Република България. Така,че колкото и да ме репресират посредством лостовете на властта аз няма да спра да се боря. Понеже законоустановения метод съгласно конституцията на Република България и член 1-ви гласи и властта произтича от народа то ние сме принудени да създадем политическа партия, с цел да обединим всички потърпевши и безпомощни жители от мафията облечена във власт. Така че битката продължава и горе главите! А за тези, които към момента имат доверие във българската правосъдна система дано да заповядат в правосъдните зали и сами да преценяват, а не да се оставят да бъдат медийно манипулирани.

Днес още веднъж отложиха делото по-независещи от Миланов аргументи за 29.06. Делото, за което по всички съществени медии и малките екрани оповестиха, че същият е нанесъл побой над някогашната си, дело по което несъмнено е открито,че не Миланов е нанесъл побоят, а някогашната е нанесла голям брой удари и ритници, което събитие ловко се прикрива макар здравното уверение за това и беше очевидно съзнателно пропуснато от 5-ти углавен състав на РРС, което съгласно наредбите в наказателния кодекс съставлява тежко съзнателно закононарушение - закононарушение срещу правораздаването по този начин, че идното на 29.06 съвещание на Русенски областен съд. Обстановката ще стане много нажежена заради събитието предобило огромен публичен интерес. Заповядайте драги читатели ", приключва изявлението си господин Миланов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР