Опра Уинфри направи специално токшоу в защита на Майкъл Джексън,

...
Опра Уинфри направи специално токшоу в защита на Майкъл Джексън,
Коментари Харесай

Опра Уинфри подготвя телевизионно предаване в защита на Майкъл Джексън

Опра Уинфри направи особено токшоу в отбрана на Майкъл Джексън , написа Ройтерс. Предаването на телевизионната звезда се излъчва в понеделник вечерта американско време по Ейч Би О и телевизионния канал на самата Уинфри.
 

Телевизионната стратегия беше предизвикана от провокиралия доста мнения документален филм " Да напуснеш Невърленд " , който е основан на показанията на двама мъже , които настояват, че са били насилвани неведнъж от поп звездата , до момента в който са били деца.
 Gulliver/Getty Images

В извадки от своя документален филм, Опра Уинфри сподели елементи от изявление, което е направила с двамата мъже. Тя пита единия за какво е траял да има контакти с Майкъл Джексън, откакто описаните полови похищения са се случили. Въпросът към другия мъж е за какво не е свидетелствал за насилието против него, когато е имал опция за това.

Наследниците на Майкъл Джексън отхвърлят всички обвинявания , отправени в " Да напуснеш Невърленд " и се изрекоха отрицателно за създателя на кино лентата Дан Рийд.-->
 Gulliver/Getty Images
Майкъл Джексън умря през 2009 година През 2005 година той беше оневинен по обвинявания в блудничество с 13-годишно момче. През 1994 година Майкъл Джексън се споразумя с родителите на друго 13-годишно момче, които също го упрекваха в полово посягане против сина им.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР