Опозицията в лицето на БСП поиска вътрешният министър Христо Терзийски

...
Опозицията в лицето на БСП поиска вътрешният министър Христо Терзийски
Коментари Харесай

БСП порица действията на служители на ГДБОП и поиска изслушване на Христо Терзийски

Опозицията в лицето на Българска социалистическа партия изиска вътрешният министър Христо Терзийски да бъде изслушан в Народното събрание поради акцията на ГДБОП, при която въоръжени и.
„ Кой ще понесе отговорността от тези безобразни дейности, на които станахме очевидци? “ – попита от парламентарната естрада депутатът Иван Иванов.
 Ивайло Мирчев даде образец и уточни: ГДБОП от дълго време се употребява за кавга с съперници Ивайло Мирчев даде образец и уточни: ГДБОП от дълго време се употребява за кавга с съперници
" ГДБОП влизат с щурм в апартамент с младо семейство и деца. Слагат им белезници, пускат електрошок на бащата, до момента в който в това време ги...
Акцията, която от левицата дефинираха като " ювелирна " се е състояла в ранните часове на 5 октомври, а разрушената врата и арестите на неверен адрес антимафиотите оправдават с проблем с навигацията.

Социалистите насочиха и въпрос към вътрешния министър Терзийски и изиска да разбере дали е имало и други сходни случаи и в случай че да – дали са били прикривани.
В началото на днешното пленарно съвещание депутатите о т Българска социалистическа партия се оплакаха и от късата законодателна стратегия на Народното събрание, която съдържа единствено четири точки за цялата пленарна седмица.
 ГДБОП удостовери, че са влезнали на неверен адрес по време на спецакция, семейство ще ги съди ГДБОП удостовери, че са влезнали на неверен адрес по време на спецакция, семейство ще ги съди
През предходната седмица ГДБОП и Специализираната прокуратура направиха акция в София по следствие за проведена незаконна група за ре...
Според Иван Ченчев
Прогресивно регресирате, уповавам се идната седмица да има единствено една точка и тя да е оставка на кабинета “, обърна се той към ръководителят Цвета Караянчева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР