, оповестени в пряко излъчване по телевизията от федералния канцлер

...
, оповестени в пряко излъчване по телевизията от федералния канцлер
Коментари Харесай

Прочутите коледни базари във Виена - жертва на коронакризата

, оповестени в директно лъчение по малкия екран от федералния канцлер Себастиан Курц, които през днешния ден ще бъдат утвърдени от Народното събрание и влизат в действие за интервала от 3 до 30 ноември, имат необятен отзив в цялата страна, медиите коментират детайлностите, произлизащи от държавното решение, заяви за Българска телеграфна агенция Цветана Делибалтова.

 Австрия разгласи втори локдаун Виж още

В изявление по виенския ефирен канал " Виена през днешния ден " кметът на австрийската столица Михаел Лудвиг декларира, че те вършат невероятно провеждането на предколедните базари. Виена провежда не един, а двадесет предколедни базари, на които се изнасят разнообразни музикални и развлекателни стратегии, в този момент откакто те няма да се състоят, държавното управление е призовано да окаже непосредствена помощ както на уредниците, по този начин и на изпълнителите и на хората, наели щандове за продажба, продължава Лудвиг.

Кметът акцентира, че въвеждането на строги ограничения е належащо, само че в същото време показва рецензия за това, че в подготовката му не са били включени шефовете на провинциите и обществените сътрудници.

По-нататък в изявлението кметът на австрийската столица акцентира, че за него е изключително значима поддръжката за компаниите, съпътстваща тези ограничения. Защото рестриктивните мерки ще окажат огромно влияние върху стопанската система на страната, върху трудовия пазар, върху сплотеността на хората. Затова е належащо новите разпореждания да бъдат придружени със обществени ограничения, продължава Лудвиг. Така да вземем за пример би трябвало да е несъмнено, че предприятия, които получават поддръжка от парите на данъкоплатците, нямат право да уволняват свои служащи или чиновници.

Междувременно няколко немски провинции към този момент оповестиха проекти за анулация на фамозните коледни базари.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР