Опитният полузащитник на Челси Н’Голо Канте записва нещо изключително като

...
Опитният полузащитник на Челси Н’Голо Канте записва нещо изключително като
Коментари Харесай

Изумително: последните четири мача на Канте са при четирима различни мениджъри на Челси

Опитният полузащитник на Челси Н’Голо Канте записва нещо извънредно като статистика с присъединяване си в мача против Реал Мадрид от четвъртфиналите в Шампионската лига. Неговите последни четири дуела са при друг управител на клуба. Заради травми французинът пропусна съвсем всички дуели на тима си през сезона и по тази причина на сметката си има единствено пет срещи с тази на “Бернабеу ” в това число.

Срещата от Шампионската лига е първа за него през акцията и е с Франк Лампард на пейката. Предишният му мач за Челси беше на 4 април против Ливърпул (0:0) в Премиър лийг, като тогава в ролята на треньор беше Бруно Салтор, който беше кратковремен вид след уволнението на Греъм Потър.

Под управлението на Потър пък беше предходният му дуел за “сините ” - на 1 април против Астън Вила (0:2), още веднъж за състезание.

Въпросният мач против бирмингамци на “Стамфорд Бридж ” пък беше първият му след дълго лекуване на контузия, като преди този момент той за последно беше на терена 14 август при 2:2 против Тотнъм. Тогава пък управител към момента беше Томас Тухел.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР