Опитите за прогнози при тази пандемия се оказаха невъзможни. Това

...
Опитите за прогнози при тази пандемия се оказаха невъзможни. Това
Коментари Харесай

Д-р Маджаров: Опитите за прогнози при тази пандемия се оказаха невъзможни

Опитите за прогнози при тази пандемия се оказаха невъзможни. Това разяснява доктор Иван Маджаров, ръководител на Българския лекарски съюз, по Българска национална телевизия.

За тази година успяхме да реализираме баланс сред здравните ограничения и политическите решения, акцентира доктор Маджаров.

Големият растеж на болни през есента, значително, се дължи на дългото другарство на хора на празненства в заведения и у дома, защото има значение времето, в което става този вид другарство - празненствата протичат часове, по този начин има по-голяма обмяна на вируси и бактерии.

" Единствената светлина в тунела пред такива бизнеси, като хотелиерският, ресторантьорският, въобще занимателната промишленост, е имунизирането. И оптималната част от личния състав на тези заведения, и въобще от обществото да бъде имунизирано. Това е методът да заживеем живота си по същия метод ", съобщи доктор Маджаров. При имунизирането по-скоро ще подвластен от доставките, в сравнение с от организацията, акцентира ръководителят на БЛС, като разясни, че в случай че има задоволително ваксини, те ще бъдат сложени.

Ваксинирането на възрастните хора у нас стартира по-късно, в сравнение с в други страни. По думите на лекаря те могат да бъдат изолирани, до момента в който хората на предния фронт не могат да бъдат изолирани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР