Опитът, натрупан в Левски, е спомогнал за сериозната кариера, която

...
Опитът, натрупан в Левски, е спомогнал за сериозната кариера, която
Коментари Харесай

гр

Опитът, насъбран в Левски, е спомогнал за сериозната кариера, която някогашният състезател на " сините " Гари Родригес направи на Стария континент. Нидерландското крило, който играе за националния тим на Кабо Верде, носи синята фланелка през 2013 година, като в 47 мача осъществя 21 попадения във всички шампионати. Впоследствие той мина в испанския първокласен Елче, а след Примера дивисион пази цветовете още на гръцкия ПАОК, турския гранд Галатасарай и саудитския Ал Итихад, а през тази есен се завърна в Истанбул, само че в другия исполин - Фенербахче.

" Престоят ми в Левски беше страховит - едно от първите ми завършения отвън Нидерландия. За мен това бе скъп опит, попаднах в огромен клуб. Забавлявах се, изживях радостни моменти. Е, имах положителни и неприятни мигове. Спомням си, че изиграхме добър сезон, в чийто край загубихме купата. Буквално за десетина дни изпуснахме и двата трофея, губейки и финала за Купата. Това бяха прочувствени и трагични мигове, само че от време на време се случват такива неща. Тогава не успяхме да станем първенци, само че съм сигурен, че скоро Левски още веднъж ще ликува с купата ", съобщи Гари Родригес за YouTube влога " Мисия:Футбол ".

Целия диалог с нидерландското крило на Фенербахче и какви са фантазиите му с националния екип на Кабо Верде, можете да видите във видеото по-долу.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР