Опасността най-големият доставчик на гориво да спре работа е напълно

...
Опасността най-големият доставчик на гориво да спре работа е напълно
Коментари Харесай

Лукойл България заплаши със спиране на работа

Опасността най-големият снабдител на гориво да спре работа е изцяло действителна поради готвените законодателни промени, свързани с данъчните хранилища. Това предизвести пред БНР генералният шеф на „ Лукойл България “ Булат Субаев.

Днес в Народното събрание ще се гласоподават промени в Закона за акцизите и данъчните хранилища, с които „ Лукойл България “ се задължава в период от един месец да отдели и лицензира като обособени данъчни хранилища шестте си бази в страната, свързани с нефтопровода. В момента те са с лиценз на един общ данъчен склад. Поправката е вкарана в преходните и заключителни разпореждания на Закона за здравето, с които се приключва действието на изключителното състояние, наложено поради ковид.

Предвиденият период за привеждане на новите хранилища съгласно новите условия и лицензиране е прекомерно къс, акцентира Булат Субаев. „ Като имаме поради периодите, размера на нужната работа и практическата неспособност да ги спазим, то да, заплахата да спрем работа е изцяло действителна. “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР