Опасно време и днес. Юли идва с жеги и бури.

...
Опасно време и днес. Юли идва с жеги и бури.
Коментари Харесай

Опасно време! Юли идва с жеги и бури

Опасно време и през днешния ден. Юли идва с жеги и стихии. В първия ден на новия месец жегата ще стартира постепенно да отстъпва в някои западни региони. Въпреки това температурите следобяд към момента остават високи в интервала 32-37 градуса. Най-високите стойности ще са в централните и източните региони на Горнотракийската равнина.

Около обяд и по-късно в часовете до среднощ първо на Запад, а след това последователно и в североизточните региони ще има условия за местни летни стихии с временен натоварен дъжд, гръмотевици и градушки. Заради относително високите температури, има заплаха градушките да са по-едри, в случай че не сработи отбраната от отрасловата организация, съобщи Нова тв.

По Черноморието  валежи не се чакат. Условия за такива ще има през нощта против петък. Температурата на въздуха ще е към 30 градуса, на морската вода – към 24-25, вълнението – нищожно.

В петък още веднъж ще има следобедни превалявания с гръмотевични стихии. Ще се усети леко разхлаждане с появяването на по-хладен северозападен вятър. През почивните дни по-голяма възможност от валежи има в събота, до момента в който в неделя се обрисува променлива облачност с незначителни валежи на изолирани места, най-вече към и в планините.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР