ООН обяви 2021 г. за година на изцелението. Генералният секретар

...
ООН обяви 2021 г. за година на изцелението. Генералният секретар
Коментари Харесай

ООН обяви 2021 г. за година на изцелението

ООН разгласи 2021 година за година на изцелението. Генералният секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш прикани в обичайното си обръщение във връзка идната Нова година тя да бъде " годината на изцелението ".

" И климатичните промени, и пандемията от Ковид-19 са рецесии, които могат да бъдат преодолени единствено в случай че сме дружно ", акцентира Гутериш. " Нека се помирим между тях и с природата, да преодолеем климатичната рецесия, да спрем разпространяването на Ковид-19 и да създадем 2021 година година на изцелението. Изцеление от следствията на смъртоносния вирус. Изцеление на потърпевшата стопанска система и общество. Да премахнем разделянето и да стартираме да действаме за изцелението на нашата планета ", сподели Гутериш. " Такова би трябвало да бъде новогодишното ни заричане ", добави той, съобщи БНР.

Генералният секретар акцентира, че най-важната цел за Организация на обединените нации за идната година е да сътвори световна коалиция за въглеродна индиферентност с нулеви излъчвания до 2050 година Той пожела от името на Организация на обединените нации щастлива и мирна Нова година на всички по света.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР