Онлайн магазинът SCDKey предлага с голямо намаление комплект от два

...
Онлайн магазинът SCDKey предлага с голямо намаление комплект от два
Коментари Харесай

SCDKey предлага Windows10 PRO OEM + Office2016 Professional Plus CD Keys Pack за $39,14

Онлайн магазинът SCDKey предлага с огромно понижение комплект от два продуктови ключа, които в действителност могат с лекост да задействат софтуера на Microsoft и да улеснят работата с компютъра.
За всички гости на Kaldata.com важи 10% отстъпка при потреблението на кода SKKaldata.

С помощта на предлаганите от SCDKey продуктови ключове можете да надстроите своя офис пакет или да инсталирате и активирате Pro версията на Windows при напълно ниска цена. По електронната поща мигновено получавате продуктовия ключ, без да чакате доставка или пощальон. Това е просто поредност от няколко признака, която няма нищо общо с другите активатори и кракове, съществено влошаващи осведомителната сигурност на вашата компютърна система.



Office 2016 е най-новата версия на известния офис пакет на Microsoft, който към този момент предлага интеграция с електронен облак, опция за множествено редактиране на документите в действително време и напълно нови функционалности за всяка от включените в пакета стратегии – Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access и Skype за бизнеса.

Предложените от SCDKey продуктови ключове обезпечават лицензите за легалното потребление на софтуера на Microsoft. Предлагат се комплект лицензи за Windows 10 PRO OEM + Office 2016 Professional Plus CD Keys Pack при цена едвам $39,14 . Както нормално, комплектът излиза по-евтино, в сравнение с закупуването на двата продуктови ключа поотделно.

Лицензите за  Windows10 PRO OEM + Office2016 Professional Plus можете да закупите отсам
Код на електронния ваучър за 10% отстъпка – SKKaldata
Крайна цена: $39,14 (без кода цената е $43,49)

 SCDKey предлага и OEM продуктовия ключ единствено за операционната система Microsoft Windows 10 Pro. Изключително преференциално, в случай че не ползвате Microsoft Office или не желаете да го обновите дружно с Windows.

OEM лицензът за Windows 10 Pro можете да си закупите при цена $12,6

Windows 10 е лична Оценка за съвместимост, създадена и предлагана от Microsoft, като член на семейството операционни системи Windows NT. Windows 10 излезе на 29 юли 2015 година и е първата Оценка за съвместимост на Microsoft, която получава непрекъснати актуализации на функционалността.

За потреблението на продуктовия ключ е задоволително да изтеглите официалния ISO облик на операционната система Windows 10 Pro от сървърите на Microsoft, да я инсталирате и по-късно да я активирате с получения код.

Лицензът за операционната система Microsoft Windows 10 Pro можете да закупите отсам
Код на електронния ваучър за 10% отстъпка – SKKaldata
Крайна цена: $12,6 (без кода цената е $14)

Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР