Треньорът на Пари Сен Жермен Луис Енрике, който все още

...
Треньорът на Пари Сен Жермен Луис Енрике, който все още
Коментари Харесай

Енрике смята, че изживява великолепен момент с Пари Сен Жермен

Треньорът на Пари Сен Жермен Луис Енрике, който към момента е в битката да направи требъл в края на сезона - купа, Купа на Франция и Шампионска лига, призна, че изживява " превъзходен миг " с френския гранд, съобщи Агенция Франс Прес. Това стана преди мача с Льо Авър в събота, след който ПСЖ може да завоюва купата в Лига 1.

" Влизаме в края на сезона с позитивни упования. Във превъзходен миг сме, имаме разполагаем съвсем всички играчи, като се изключи Преснел Кимпемба и Серхио Рико. Дори и те двамата имат шансове да играят. Феновете ще щастливи ", сподели испанският експерт на конференцията си.

Тъй като наближава първият полуфинал с Борусия Дортмунд в сряда, испанецът може да направи някои промени в състава си. " Ще продължа в същия жанр, ще сменя някои играчи. Защо го върша? Това, което може да се промени, е да станеш първенци на следващия ден и то пред нашите почитатели, което би било идеално ", увери той.

Запитан за по-доброто равнища на тима си, треньорът отговори: " Да, в този момент има по-голяма зрялост спрямо февруари. Но това е част от развой, ПСЖ промени доста неща от лятото насам. Това е интервал за създаване на тим, ще забележим в края на сезона какво сме постигнали. И съм уверен, че идната година ще бъдем по-силни ", има вяра Луис Енрике.

За младия футболист на парижани - 17-годишния Сени Маюлю, който бе пускан като титуляр два пъти, в това число и в сряда против Лориен, Енрике сподели, че той е " съвършеният състезател за стила на игра на тима ". " Много съм удовлетворен, че продължава в тима и желае да подпише контракта си. Мисля, че ще бъде значим състезател за бъдеще ", сподели Луис Енрике за надарения халф./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР