Онлайн букмейкърът Winbet винаги е предлагал атрактивни бонуси на своите

...
Онлайн букмейкърът Winbet винаги е предлагал атрактивни бонуси на своите
Коментари Харесай

Атрактивни Winbet бонуси примамват любителите на футболните залози

Онлайн букмейкърът Winbet постоянно е предложил атрактивни бонуси на своите клиенти, с които да притегли аудиторията и най-много почитателите на футболните залози. Голям % от облагата на букмейкърите идва точно от залозите на футбол, защото най-вече играчи слагат залози на събития от шампионати като Шампионска лига, Висша лига, Серия А и така нататък С примамливият за нови клиенти, повече играчи си вършат регистрация в букмейкъра и стартират да залагат на спорт. Бонусът на Уинбет дава спомагателни средства за залагания на потребителите и по този начин в случай че са създали депозит от 50 или 100 лв., могат да получат още толкоз спомагателен бонус за залози.

Настоящият начален Уинбет
бонус за спорт е до 200 лв. като е 200% от депозита на клиента. В него се включва и специфичен подарък, който дава опция да получите спомагателни бонуси след активирането на офертата. Бонусът може да се залага на футбол и това е главният спорт, на който играчите в букмейкъра го разиграват. Именно разиграването на бонус офертата е наложителна, с цел да може облагите да се изтеглят. Споед разпоредбите на актуалната промоционална оферта е нужно да извършите квалифициращи залози на стойност 6 пъти общата сума на депозита плюс бонуса, като минималният коефициент за разиграване на бонуса е 1.30. Това няма да е никакъв проблем за залагащите, защото Winbet предлага високи коефициенти на футболни пазари. Освен това има и огромно многообразие от селекции, тъй че ще намерите всевъзможни пазари за срещите от всички шампионати, с изключение на обичайните като краен резултат, брой голове, двата тима да отбележат и хендикап.

Разбира се, във футбола не можете просто да залагате на победа, тъждество или проваляне. Доставчиците на
залагания оферират на своите клиенти доста по-голямо портфолио, изключително за най-важните лиги. В този материал не можем да представим всички вероятни приложения, само че бихме желали обаче да разгледаме по-отблизо някои от най-популярните варианти за залагане.

Голове над / под 2.5:  Много играчи залагат със своя
бонус на над / под 2.5 гола Това е общият брой маркирани попадения в дуела. Головете на двата тима се събират. Въпросът е елементарен: дали ще има над три маркирани попадения или пък мачът ще бъде ниско ефективен с най-вече до два гола.

Точен резултат: Прогнозирането на точния резултат, несъмнено, е извънредно мъчно. От друга страна, тази алтернатива се възнаграждава с от време на време с доста, доста високи коефициенти за
залагане. Предвиждайки точния резултат с вашия уинбет бонус за спорт, то ще извършите огромна крачка към неговото разиграване.

Полувреме / краен резултат: Пазарът комбинира резултата на почивката и след 90-те минути. Тук нормално има две благоприятни условия. От една страна, и двата резултата би трябвало да са вярно планувани, а в случай че не познаете изходът още до почивката, то залогът ви губи.

Голмайстор: Всеки добър
букмейкър предлага пазари за голмайсторите в мача. Често тези предложения са свързани с резултата в някои букита, да вземем за пример по следния метод: „ Играчът X вкарва ли гол и тимът Y печели мача? “ Резултатът от тези игрови събития нормално е доста добър коефициент за залагане. В Уинбет може да намерите най-основните пазари за голмайстор като Играч да означи в мача и да вкара повече голове.

Залагания онлайн на футбол: Залозите онлайн са специфична форма на футболни
залагания, която е изключително известна измежду играчите. Няма никакъв проблем да залагате с бонуса си на онлайн. Залозите се вършат, до момента в който срещата е в ход. Предимството за потребителя е, че е допустимо да се реагира съответно на настоящите събития. От друга страна, би трябвало да се означи, че коефициентите нормално са под предлаганите ставки преди мача.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР