Онези американски патриоти, които искат възвръщането на реда и на

...
Онези американски патриоти, които искат възвръщането на реда и на
Коментари Харесай

The Washington Times: „Бандата на Обама” преследва Тръмп, за да скрие истината за своите престъпления

Онези американски патриоти, които желаят възвръщането на реда и на справедливите американски идеали за независимост и равно правораздаване, са ”в потрес и не имат вяра на очите си, като гледат на играта и издевателството над конституцията, които се разиграват всяка нощ по телевизиите”, написа журналистът от The Washington Times Тод Ууд в обявата си „ Russia investigation isn’t really about Trump, but giving cover to Obama and Hillary”.

„ Ние в действителност не разбираме за какво разрешават продължаването на този „ лов на вещици”. Ние не разбираме за какво някой от министерството на правораздаването не стане и не приключи това, което явно съставлява скрит план на елита срещу законно определения президент на САЩ” – продължава създателят.

Според Ууд, казусът не е в Тръмп, а в Барак Обама и Хилъри Клинтън. „ Род Росенщайн |зам.-главен прокурор|, Робърт Мюлер |главен прокурор| и останалите членове на тази радостна тайфа прелестно знаят, че не би трябвало да преследват Тръмп по престъпен ред, това е единствено тактичност за реализиране на същинските цели. Цялата тази драма беше разиграна не Тръмп да бъде притеглен пред съда, а с цел да попречат цялата страна да разбере какъв брой блудствен, изменнически и двуличен в реалност беше режимът на Барак Хусейн Обама” – смята създателят на обявата.

Те не могат да прекратят това следствие, тъй като в противоположен случай „ Хилъри, Обама, Кери, Джарет, всички те ще се насочат към затвора”. Мюлер не е специфичен прокурор, а „ вратар”, който пречи истината да стане известна. Когато здравето на Борис Елцин стартира да се утежнява и стана явно, че пристигна време за нов водач, „ старият-добър Борис” избрал Путин. Според създателя, Елцин избрал Путин, тъй като бил убеден, че той няма да преследва фамилията му за „ кражбата на милиарди”. Хилъри Клинтън трябваше да „ изиграе ролята на Путин” за да не допусне някой да узнае до каква степен дълбока беше „ крадливата заешка дупка на Хусейн”. По тази причина Хилъри се извини пред Барак след провалянето си на изборите.

Когато стана явно, че Тръмп ще победи, те измислиха различен проект: взеха решение да погубят Тръмп посредством режисирана акция за „ да се откри или да се сътвори някаква връзка с Русия”. „ Барак и неговата радостна тайфа предатели умишлено да отслабят Америка... Те преведоха стотици милиарди долари на своите босове, те съвсем унищожиха нашата войска, те ни предадоха на враговете, те предадоха нашите съдружници, те ни разделиха по породист симптом.

Накратко, те направиха всичко, с цел да разрушат тази велика страна и в това време да се обогатят” – твърди създателят на обявата. Мюлер няма да се спре, защото в противоположен случай цялата „ картонена къщичка” ще се разсипе. Обама дружно с Клинтън ще се насочат за пандиза и ще стане прочут целият мащаб на техните закононарушения срещу народа. „ Те обаче могат да излязат от водата сухи” – обобщава създателят на The Washington Times.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР