Омъжих се млада и скоро след това разбрах, че мъжът

...
Омъжих се млада и скоро след това разбрах, че мъжът
Коментари Харесай

Изневери ми. Да се разведа ли със съпруга си?

Омъжих се млада и скоро по-късно разбрах, че мъжът ми изневерява

Нормалните връзки сред хората са невъзможни без една значима детайлност. Уважението в фамилията е ключът към дългия и благополучен живот с обичания човек. Това е основа за почтеност, неприкритост и схващане.

В живота не постоянно се получава по този начин.

Уважение в фамилията
Когато бях на 17 години, мечтаех за международен мир, кариера и принц на бял кон.

Запознах се с Денис. Той беше на двадесет години. Беше същински джентълмен, който ми подаряваше цветя и ме водеше на кино.

Омъжих се млада, единствено на 18 години. Всичко вървеше добре, само че по-късно разбрах за изневярата му.

На 23 години се усещах като никому ненужна бабичка. Той беше първият ми мъж, брачният партньор ми. Семейството ми ме посъветва да се разведа.

Но изтърпях всичко. Решихме да си дадем отмора, само че не подадохме молба за бракоразвод. Една другарка ме посъветва да родя дете. Психолозите споделят, че когато човек стане татко, неговото усещане за света, фамилията и самия него се трансформира. Той пораства.

Накратко, направих тъкмо това. Година по-късно с Денис имахме прелестно бебе – 3 кг и 800 грама, същински воин! Денис не можа да си откри място от наслада. Той ми помагаше във всичко. Дори си откри втора работа, с цел да има средства за мен и за детето.

След шест месеца брачният партньор ми напусна втората работа. По принцип не го упреквам за това. Имахме всичко, от което се нуждаехме.

По-лошо беше персоналното отношение. Прибираше се, оставяше покупките в коридора и се заемаше с неговите си каузи. Естествено, не приказвам за работа, а за купони, билярд с другари, забавление до сутринта, няколко часа сън и още веднъж на работа и още веднъж не при мен.

Веднъж се прибра доста пийнал. Едва си събу обувките, без да се преоблича, той влезе в друга стая. Сякаш беше не запомнил за мен и детето. Половин час по-късно някой му се обади. Не че се гордеех с подслушването на непознат диалог, само че и вие не ме разбирайте неправилно.

Разговорът се оказа къс. Обади му се някоя Марина. Пред нея брачният партньор ми призна няколко пъти любовта. Той даде обещание, че ще се видят скоро и че ще й изпрати малко пари. Каза, че му е скучно. След това затвори телефона и стартира да хърка.

Прочетох няколко известия от нея и даже видях няколко палави фотоси. Те са се познавали, още когато с Денис нямахме дете. Това е ситуацията. На идващия ден, както постоянно се случва, разменихме няколко изречения, само че аз не споделих нищо.

Вижте още: Свински пържоли на фурна

Какво би трябвало да направя с получената информация? Да се обадя на родителите на Марина, да направя скандал, да се разведа със брачна половинка си? Мога да направя това когато и да е. Но по-добре да изчакам, до момента в който синът ми отиде на детска градина. Каквото и да се каже, аз съм подвластна от Денис.

Засега не мога да направя нищо по въпроса.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР