Оливия Родриго стремително развива музикалната си кариера. За дебютния си

...
Оливия Родриго стремително развива музикалната си кариера. За дебютния си
Коментари Харесай

Отново сама ли е Оливия Родриго

Оливия Родриго стремглаво развива музикалната си кариера. За дебютния си албум Sour тя обра цели седем награди Грами тази година. Но до момента в който в специалността ѝ всичко наподобява, че върви без спънки, то в персоналния ѝ живот нещата са малко по-различни.
 Грами 2022, Володимир Зеленски, Оливия Родриго, Джон Батист и огромните спечелили за тази година
Кой си потегли с най-вече награди Грами тази година

Всичко за 64-ата гала в Лас Вегас

През юни източник на People разкри, че Оливия Родриго се среща с 26-годишният си сътрудник Зак Байа. " Те в действителност се харесват ", показа той за новата двойка тогава.

Фенове обаче са спекулирали, че двамата музиканти в действителност са дружно още от април месец, откакто били видяни да се разхождат в Ню Йорк.

Едва ли обаче има смисъл към този момент да се разяснява по кое време е почнала връзката на Оливия със Зак, защото те към този момент са се разделили.

" Връзката им просто се разпадна. Те се срещаха неангажиращо, само че от известно време не са се виждали. Не са имали проблеми - просто имат разнообразни работни графици и разнообразни групи от другари ", разкрива този път източник на Life & Style.
 Оливия Родриго, Зак Байа и това ли е новата звездна двойка
Новата обич на Оливия Родриго

Кой е щастливецът

За страдание на 19-годишната Оливия в последно време не ѝ върви в любовта. Или най-малко не в по-продължителни връзки. Преди късия си романс със Зак Байа, тя беше гадже с продуцента Адам Фейз, само че още веднъж за малко. Двамата бяха дружно за едвам седем месеца.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР