Олимпийската ни шампионка Ивет Горанова ще даде късметлийските си ръкавици,

...
Олимпийската ни шампионка Ивет Горанова ще даде късметлийските си ръкавици,
Коментари Харесай

ЗА ПРИМЕР! Златното ни момиче Ивет Горанова се разделя с най-милото си за каузата Царево

Олимпийската ни шампионка Ивет Горанова ще даде късметлийските си ръкавици, с които завоюва златния орден в кумите в олимпийското карате в Токио на търг с концепцията да се помогне на бестващото Царево, написа България Днес.
Ивет донесе първа купа от игрите за България, след Пекин 2008 година, когато победи гребкинята Румяна Нейкова.
„ Няма по какъв начин да не си съпричастна към нещастието, която се случи на хората в Царево. Понеже обичам цялото Южно Черноморие, считам, че това е идея, на която не можех да не отговоря с „ Да “, сподели Горанова.
Освен нейните ръкавици, забележителният художник Стефан Божков също ще взе участие в търга като дава своя обичана картина.
Събитието с търга ще се случи през този уикенд в „ Хасиенда бийч “ в Лозенец, а притежателят й – Димитър Тодоранов показа, че всички ще се обединят, с цел да оказват помощ на идеята.
„ Ние постоянно сме обичали действието пред бездействието. Въпреки, че минахме през предизвикателни няколко дни с общи старания приключихме провалите и сме подготвени да отворим порти на заведението. Този уикенд ще работим и ще създадем оптималното, с цел да обединим напъните на екип и другари, с цел да помогнем “, споделя Тодоранов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР