Олга Пасичнюк е 82-годишна старица, която цял живот живее в

...
Олга Пасичнюк е 82-годишна старица, която цял живот живее в
Коментари Харесай

Страховито предсказание! Известната пророчица - Бабата Дявол, разтърсва с думите си, чакат ни нечувани страдания

Олга Пасичнюк е 82-годишна бабичка, която цялостен живот живее в скромна дървена къща в село Мелекине в размирната в последно време Донецка област на Украйна, пише е-новини.бг. Старицата Олга е една в действителност невероятна персона по две аргументи:

1) Има огромен и дребен костни израстъци на челото, които безусловно наподобяват /или са/ същински рога, което й донесло прякора „ Бабата-дявол “

2) Олга е необикновено сполучлив вещател и нейните пророчества са извънредно точни! Според нейни съселяни, доста висши руски фрагменти са я посещавали през годините на студената война, а в следствие е неведнъж посещавана от свалените украински водачи Юлия Тимошенко, както и Виктор Янукович.

Освен политически величия, „ бабата-дявол “ е била посещавана неколкократно от съветски и украински олигарси, като Михаил Фридман и Александър Абрамов, които кацали на полянка наоколо до къщата на рогатата бабичка с частните си хеликоптери.

Един от най-честите гости на старицата бил така наречен олигарх-вундеркинд, 29 годишния медиен император на Украйна Сергей Курченко.
Според осведомени стремглавия триумф на младия милиардер бил в резултат на няколко извънредно опортюнистични покупко-продажби и рискови вложения, които трансформирали младежа в бизнес водач за по-малко от 4 години. Според анализатори, младият необут сякаш виждал бъдещето.

Подобно на американския феномен Едгар Кейси необразованата бабичка получавала виденията в съня си, след което помнела всичко до най-дребни елементи и ги предавала на верните хора! Откакто Украйна е раздрана от революция и обстановката в региона е извънредно взривоопасна, богаташите са спрели визитите си. Бунтовниците сякаш заобикалят селцето, където живее „ бабата-дявол”! Все едно невидима сила отблъсква войната и насилието от това място, съгласно украинската телевизия Inter TV.

Рогатата пророчица разяснява по този начин рецесията в Украйна в изявление за онлайн изданието на медията, които и взеха изявление по отношение на рецесията в страната:

Ще се схванат! Трябва! Русите би трябвало да почитат свободата ни, а ние би трябвало да се научим да живеем в мир и съгласие с тях. Ако се стигне до мир, дъще, и двете страни ще се къпят в мляко и мед! Това, което стана в сърцето на Киев предходната година /визира Майдана/ символизира гнойната рана в нашето общество.

Ако нашите и русите не си свидлив ръцете, неприятно ни се написа на всички! Ще настане отново апетит като преди век и у нас и при тях! Войната ще се разрасне в европа и американците ще се включат.

Това ще бъде употребявано от арабите, които желаят да завземат нашите земи, както постоянно са желали откогато свят светува!
Според пророчицата Европейския съюз ще рухне и спечелилите в Европа ще бъдат само свободолюбивите банкери! /Може би засяга Швейцарците, които постоянно са се дистанцирали от „ стадното мислене “!?

Голяма чума идва от юг. Африканските животни ще донесат гибелта!

Най-потърпевши ще са мъжете /Както знаем, епидемията от ебола идва от прилепи, само че се счита, че най-вероятно става въпрос за нова болест, за която още не се подозира/

Новата чума няма да убива, само че ще убие поколенията – мъжете няма да могат да вършат деца! /Може би е вирус, който ще направи мъжете стерилни, безпокойство представено от много международни величия в медицината, което е опасност за човечеството/.
„ Бабата демон “ вещае страшни неща за Съединени американски щати:

Сегашните господари на света ще станат плебеи на сегашните си плебеи! Великанът от Азия ще е новият стопанин! Със сигурност става въпрос за Съединени американски щати и Китай, които, както доста специалисти считат ще си разменят местата и Китай ще е новата международна суперсила, а стопанската система на Съединени американски щати ще западне.

Светът е претъпкан! Няма задоволително за всички! Няма задоволително храна, няма задоволително вода, няма задоволително наслада, няма задоволително живот. За това природата ще прочисти човечеството през идващите 3 години. Хората ще се разделят на две раси и „ националности “ – богати и небогати. Пропастта сред тях ще стане голяма, а бедните ги чакат нечувани премеждия! -Завърши пророчеството си „ бабата-дявол Олга Пасичнюк “!

Тази жена в никакъв случай не е имала официално структурирано обучение, достъп до интернет, дори и тв приемник. Тя няма от къде да има толкоз ясна визия за световните процеси в света, а нейните предсказания съответстват учудващо мощно с тези на водещи специалисти, които предвиждат разширение на икономическата бездна сред бедните и богати прослойки в популацията, дори и в най-развитите страни, както и геополитическите спорове, които тресат нашия свят.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР