Оле Гунар Солскяр сподели, че няма да се изненада, ако

...
Оле Гунар Солскяр сподели, че няма да се изненада, ако
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо може да играе до 40 г.

Оле Гунар Солскяр показа, че няма да се изненада, в случай че Кристиано Роналдо продължи професионалната си футболна кариера оттатък 40-те си години.

36-годишният нападател е с четири гола в три мача след завръщането в някогашния си клуб през август и без значение от напредналата си футболна възраст, португалецът остава в чудесно физическо положение. Бившият му съотборник в Юнайтед Райън Гигс игра оттатък 40-те си години и Солскяр вижда в Роналдо състезател, който да последва уелската легенда на „ алените дяволи “.

„ Няма да се изненадам, в случай че той продължава да играе, когато стане на 40, въобще дори, поради метода, по който се грижи за себе си. Това е ключът, несъмнено, както и някои гени. Трябва и те да въздействат по някакъв метод, ДНК-то му. Той сложи всяко едно изпитание в това да стане играчът, който е в този момент, тъй че заслужава всеки един аплодисмент и хвалба за физическото си положение. Това, което е още по-впечатляващо, е това, което е постигнал и обстоятелството, че продължава да бъде гладен за титли “, стартира Солскяр.
„ Манталитетът му е на същото високо равнище и ще продължи да бъде по този начин, до момента в който главата му не каже „ не, към този момент дадох всичко от себе си “. Надявам се да продължи да играе още няколко години – Линфорд Кристи беше много възрастен, когато завоюва златния си орден (Кристи стана олимпийски първенец на 100 м през 1992, когато бе на 32 години), тъй че възрастта в никакъв случай не е проблем “, сподели норвежецът преди семейството на Астън Вила в събота от 14:30 часа българско време.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР