Окръжният съд в Добрич взе мярка за неотклонение задържане под

...
Окръжният съд в Добрич взе мярка за неотклонение задържане под
Коментари Харесай

Г.Г. от Добрич остава в ареста за разпространение на канабис

Окръжният съд в Добрич взе мярка за неотклонение задържане под стража по отношение на Г.Г., притеглен в качеството на обвинен за това, че на 8 май 2023г., в Добрич, без съответно позволение, е държал за разпространяване наркотични субстанции - канабис с тегло към 57.40 грама.

Окръжният съд, откакто взе поради мненията на страните и събраните по досъдебното произвеждане доказателства откри, че все още са налице всички законови предпоставки за налагане на най-тежката мярка за неотклонение. От събраните доказателства би могло да се направи обосновано съмнение за съпричастност на обвинения към действието, за което е притеглен в това си качество. Налице е и действителна заплаха при по-лека мярка обвиненият да се укрие или да извърши друго закононарушение. В поддръжка на този извод съдът показва събитието, че Г.Г. е осъждан за същото по тип закононарушение и действието, за което е притеглен в качеството на обвинен, се явява осъществено в изпитателния период по тази присъда.

Определението, с което Окръжният съд постанова на обвинения най-тежката мярка за неотклонение, предстои на обжалване и митинг пред Апелативен съд - Варна в тридневен период.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР