Окръжният прокурор на Русе - Георги Георгиев в момента дава

...
Окръжният прокурор на Русе - Георги Георгиев в момента дава
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Прокуратурата разкрива подробности за убийството в Русе

Окръжният прокурор на Русе - Георги Георгиев сега дава изказване за убийството на Ери Пехливанян

Събрани са задоволително доказателства за жестокото ликвидиране на жена в Русе. От полицията в града означиха, че става дума за двама причинители на закононарушението, като са упрекнати за похищение, обир на пари в огромни размери и за съзнателно ликвидиране, за прикриване на тези закононарушенията, съобщи

Убийците са с букви Г.В, роден през 1972 и М.М, роден през 1966, разкри Георгиев. Задържаните имат регистрации в полицията. Единият мъж няма един ден трудов стаж, а другият е някогашен митнически чиновник. И двамата са се познавали с убитата жена и с нейното семейство.

„ Разчитахме на това, че тази информация ще остане служебна за нас, с цел да можем да правим следствени дейности. Снощи, при осъществени огледи, бяха открити елементи от тялото на дамата. Не бяхме намерили частите от натрупа и по тази причина не избързахме да осведомяваме. Това се службите

11 януари 2022 е била похитена от двама души, които са я следили повече от месец и са открили навиците ѝ от всекидневието и са знаели, че разполага с финансови благоприятни условия и носи със себе си огромни суми пари в брой. Привечер тя е излязла една от аптеките и е носила 20 000 лева Била е сама и се е насочила към автомобила си, паркиран на публичен паркинг до постройката на Национална агенция за приходите в Русе. Единия от похитителите е бил облечен в полицейска униформа и е изискал персоналната карта на жертвата, с цел да извърши мнима инспекция, влезнал в автомобила и е определял посоката на придвижване на колата. Другия се е движел зад тях с друга кола. Поставени са ѝ белезници. Тя е преместена от нейната кола в колата на втория причинител. Сумата от 20 000 лева е била отнета. Двамата причинители са разбрали, че има огромни суми пари и в дома й, след отвличането е била отведена 45 000 лева са взели от там. Тогава двамата са решили да извършат съзнателно ликвидиране, с цел да прикрият следите си ", споделиха от полицията в Русе.

Умъртвили са я посредством задушаване, а на идващия ден са разчленили натрупа ѝ и са изхвърлили останките в р. Русенски лом.

Властите подчертаха, че двамата причинители са били обезпокоени от това, че жертвата ги е видяла и е чула гласовете им, както и това, че е видяла автомобила им.

След като взели парите, двамата си поделили парите. Единият незабавно погасил заема си в банката. Другият щях да си купува нов автомобил, разкри окръжният прокурор на Русе.

От прокуратурата са безапелационни, че претекстът не е обвързван с политическата активност на брачна половинка на жертвата – общинския ръководител на ГЕРБ Бедрос Пехливанян, а е напълно алчен.

Снощи, благодарение на водолазни екипи, са намерили част от останките на дамата, а през днешния ден продължава претърсването от водолази

Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР