Окръжната прокуратура във Велико Търново ръководи досъдебното производство за тежката

...
Окръжната прокуратура във Велико Търново ръководи досъдебното производство за тежката
Коментари Харесай

Досъдебно производство за катастрофата, довела до смъртта на Ферарио Спасов

Окръжната прокуратура във Велико Търново управлява досъдебното произвеждане за тежката злополука през вчерашния ден по здрач, в която край село Шереметя почина футболният експерт Ферарио Спасов. Все още няма обвинен за тежкия случай.
Сблъсъкът е сред автомобила, в който е пътувал 61-годишният Ферарио Спасов, и бял състезателен " Мерцедес ", ръководен от 24-годишен лидер с 16 месеца стаж, оповестиха източници от полицията. И двата автомобила са пътували в посока София и злополуката е станала на влажен сектор от основния път София - Варна край село Шереметя към 17 часа през вчерашния ден. По свидетелства на очевидци белият автомобил се е движил с доста висока скорост и е подхванал рисково изпреварване на неразрешен сектор.От Окръжната прокуратура във Велико Търново не дават изказване за медиите, в прессъобщението се показва, че младият лидер и спътницата му са леко потърпевши. Пробата за алкохол е негативна, не се показва има ли инспекция за опиати. Причините и събитията по злополуката ще бъдат изяснени в хода на следствието и при събиране на задоволително доказателства за отговорно държание, виновното лице ще бъде привлечено към отговорност, показват от Окръжната прокуратура във Велико Търново.
Именитият футболен треньор Ферарио Спасов се е прибирал към Ловеч от футболна среща в горна Оряховица, където е играл ръководеният от него „ Дунав “ – Лом.
БНР
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР