Окръжната прокуратура във Варна повдигна обвинение за опит за убийство

...
Окръжната прокуратура във Варна повдигна обвинение за опит за убийство
Коментари Харесай

Мъж намушка с нож съпруга на любовницата си във Варна

Окръжната прокуратура във Варна повдигна обвиняване за опит за ликвидиране на 35-годишен турски жител. Причината – нанесъл удари с нож във врата, гърдите и крайници на брачна половинка на любовницата си.

А.М. се срещнал инцидентно със своя съседка и почнали интимна връзка, която обаче била прекъсната през октомври от партньорката му. Мотивът ѝ - била сгодена за мъж, който работел в чужбина, и щяла да се омъжва.

Обвиняемият обаче не приел раздялата и траял да търси контакт с дамата. След като тя отказала връзка, А.М. почнал да я следи, причаквал я пред дома ѝ и даже проявявал неучтивост. Това предиздвикало пострадалата да показа за протичащото се със брачна половинка си, който се завърнал в страната през юли предходната година.

На 19 август обвиненият нападнал с нож и нанесъл няколко порезни и прободни рани на брачна половинка на любовницата си, до момента в който мъжът разхождал.

А.М. избягал от мястото на престъплението и съумял да се укрие от полицията до ноември, когато бил хванат. Ако бъде приет за отговорен, той може да получи наказване от 10 до 20 години затвор.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР