Влади Радославов е звезда в социалните медии. Това момче обаче

...
Влади Радославов е звезда в социалните медии. Това момче обаче
Коментари Харесай

Звезда е в социалните мрежи, но не с пластичните си интервенции, а с това, че помага на бездомните

Влади Радославов е звезда в обществените медии. Това момче обаче не е известно поради интервенция на носа или провокативни изявления в мрежата, а с това, че оказва помощ на небогати и бездомни хора, които среща по улиците на София.

Едно симпатично момче обикаля софийските улици и приказва човешки с бездомните. Без гадност, той топло ги поздравява и разпитва за ориста и за пътя им до тук.

" Някои се нуждаят от финансова поддръжка, други от храна, от заслон, облекла, а четвърти се нуждаят от диалог ", споделя пред Българска национална телевизия Влади.

Нека сме почтени пред себе си: малко от нас дават жест или дума на просещите. Повечето се вършим, че не ги виждаме. Усещаме стеснение и виновност за окаяното им състояние. Но Влади отзивчиво ги кани да хапнат дружно.

Той е някогашен футболист, сегашен публицист, само че на първо място човек, който обича да оказва помощ. Има близо 40 хиляди почитатели в обществените мрежи. В началото набира известност, като реализира контакт със инцидентни минувачи, подавайки им футболната си топка – табиет от времето, когато е бил състезател.

" Започнах по друг метод нещата, които пущам в обществените си мрежи: с разнообразни хора играех футбол, подавахме си, говорехме си, усмихвахме се дружно. Моята задача с времето се трансформира да бъдем по-добри едни към други, да си подаваме ръка все по-често един към различен. "

– Каква е символиката на топката, която носиш?

" Топката от дете е на всички места с мен, в случай че мога дата да я нарека, тя се е трансформирала в страж на моите секрети и е усетила всякаква сила от всевъзможни хора ", споделя момчето.

Влади подарява внимание, грижа, храна, облекла и пари на нуждаещите се. И към този момент доста хора го поддържат и финансират.

През вашия ефир желая да им благодаря за това, че те дружно посредством мен поддържат нуждаещи се и по този начин дружно сме по-силни, подаваме ръка на повече хора, даваме публичност, вяра на повече хора. Да, финансовата част – факт, има я, само че най-важно е вярата, най-важно е това, че демонстрираме на тези хора по какъв начин не са забравени, не са отбягвани, а в противен случай, могат да си стъпят на краката. "

– А ти печелиш ли нещо от това?

– Не, споделя Влади.

Той знае, че няма по какъв начин да помогне на всички. Но има вяра в силата на това, всеки да прави каквото може.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР