Окръжната прокуратура в Разград ръководи досъдебно производство по повод смъртта

...
Окръжната прокуратура в Разград ръководи досъдебно производство по повод смъртта
Коментари Харесай

Трагичен инцидент: Машина смаза двама работници в Разградско

Окръжната прокуратура в Разград управлява досъдебно произвеждане във връзка гибелта на двама мъже при трудова акцидент, оповестиха от Апелативната прокуратура във Варна.
Инцидентът е зародил малко след 15 ч тази неделя в разградското село Дянково. По време на работа по почистване на терен, предоставена от земеделска кооперация ден по-рано, зародил пожар, който нанесъл вреди по тежката техника, употребена за активността. С цел оглед на нанесените вреди по техниката в неделя многофункционалната машина била вдигната и под предната ѝ работна кофа била сложена железна конзола.
Двама мъже - на 45 година и на 57 година, които работели на обекта, се заели с ремонтни действия по машината. Докато били там, металната конзола се разместила и кофата паднала върху двамата служащи. Те починали на място.
Работата по случая продължава. Образуваното по случая досъдебно произвеждане е предоставено на следовател от Окръжния следствен отдел и цели да се открият всички аргументи и условия, при които е настъпила злополуката, довела до гибелта на служащите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР