Окръжна прокуратура-Стара Загора води разследване за умишлено убийство, след като

...
Окръжна прокуратура-Стара Загора води разследване за умишлено убийство, след като
Коментари Харесай

Зловещи разкрития за мъжа, убит до любовницата си

Окръжна прокуратура-Стара Загора води следствие за съзнателно ликвидиране, откакто в село Гранит беше открит мъртвец на 29-годишен мъж. На 22 август 2019 година, на тел. 112, е получено известие за открит погубен човек в с. Гранит, общ. Братя Даскалови, обл. Стара Загора. Образувано е досъдебно произвеждане против незнаен причинител за закононарушение по член 115 от Наказателния кодекс. Незабавно е подхванато осъществяване на процесуално-следствени дейности – оглед на местопрестъпление, който продължава и все още.

Установено, че в жилище в с. Гранит, общ. Братя Даскалови, обл. Стара Загора, е открит трупът на М.И. с три огнестрелни рани – в региона на гърдите, гръдния панер и коремната област. При огледа на местопрестъпление са конфискувани 8 бр. гилзи от оръжие, диаметър 7,65, движимости със следи от червеникава течност, евентуално кръв. Назначени са и се правят съдебно-медицинска, дактилоскопна, балистична и ДНК експертизи. Разпитват се очевидци.

Към сегашния момента няма арестувано лице, което да е привлечено в качеството на обвинен за осъщественото закононарушение. Наказанието, което се планува за закононарушение по член 115 от Наказателен кодекс е „ отнемане от независимост ” от 10 до 20 години.

Източник: Blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР