Окръжна прокуратура – Сливен предаде на съд Тодор Й., подсъдим

...
Окръжна прокуратура – Сливен предаде на съд Тодор Й., подсъдим
Коментари Харесай

Съдят мъж, убил 39-годишен и пратил баща му в болница

Окръжна прокуратура – Сливен съобщи на съд Тодор Й., обвиняем за опит за ликвидиране на мъж и ликвидиране на неговия наследник, осъществени в град Сливен, оповестиха от пресцентъра на Окръжна прокуратура - Слвиен.

Окръжна прокуратура – Сливен съобщи на съд Тодор Й. Той е обвиняем за това, че направил опит съзнателно да умъртви 66-годишен мъж (като опитът е останал незавършен, заради оказана квалифицирана здравна помощ на пострадалия) и умъртвил 39-годишния му наследник. Престъпленията са осъществени на 2 юни 2020 година в град Сливен. Те са квалифицирани по чл.116 от Наказателен кодекс.

По време на следствието е открито, че подсъдимият имал неуредени финансови взаимоотношения с потърпевшия 39-годишен мъж. На горепосочената дата Тодор Й. отишъл до дома на потърпевшия, с цел да изиска парична сума, която му бил дал като заем. Двамата влезнали в жилището и почнали да приказват. Подсъдимият се ядосал, защото потърпевшият нямал опция да му върне парите.

Тогава Тодор Й. извадил нож, почнал да нанася удари по тялото на потърпевшия. В този миг бащата на потърпевшия се намирал в другата стая. Той чул виковете на сина си и опитал да му се притече на помощ. Тодор Й. го видял, нахвърлил се с ножа върху него и му нанесъл голям брой удари по тялото (в региона на дясната раменна става и дясната подбедрица). Подсъдимият се насочил още веднъж към 39-годишния мъж и траял да му нанася голям брой удари с ножа (общо към 15 на брой – в региона на горните крака, мишниците, двете раменни стави, гръдния панер и коремната кухина). Престъплението е осъществено по изключително непосилен за убития метод.

Окръжен съд – Сливен е насрочил съвещанието си за 26 ноември 2020 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР