Окръжен съд – Пловдив взе най-тежката мярка за неотклонение задържане

...
Окръжен съд – Пловдив взе най-тежката мярка за неотклонение задържане
Коментари Харесай

Съдът разкри защо е убито 3-годишното дете в Асеновград

Окръжен съд – Пловдив взе най-тежката мярка за неотклонение задържане под стража на 22-годишния М. М. Спрямо него са повдигнати две обвинявания: за съзнателно ликвидиране на 3-годишно дете на 9 март 2020 година в Асеновград и за опасност за ликвидиране към майката на детето.

Съдът откри, че от наличните по делото доказателства може да се направи обосновано съмнение, че обвиненият е създател на закононарушенията, в които е упрекнат. Несъмнено е открито, че обвиненият М. М. е живял в общо домакинство с потърпевшото дете и неговата майка.

Налице са показания на майката на момченцето, дадени пред арбитър. В тях в детайли са разказани механизмът и интензитетът на нанасяне на ударите върху 3-годишното дете, вследствие на които са породени голям брой тежки травматични увреждания, в това число тежка гръдна и коремна контузия, кръвонасядания на меките черепни покривки и по цялото тяло.

Причината за похищението върху момченцето е, че денем, до момента в който обвиненият М. М. спи, то го събудило, до момента в който си играело със личното му 4-годишно дете.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР