Около Меган Маркъл витаят скандали, особено откакто стана част от

...
Около Меган Маркъл витаят скандали, особено откакто стана част от
Коментари Харесай

ГРЪМ В РАЯ: Меган и Хари се развеждат?

Около Меган Маркъл витаят кавги, изключително откогато стана част от английското кралско семейство. В началото на връзката си с принц Хари нейните родственици предизвестиха кралското семейство, че характерът на тогавашната звезда от „ Костюмари “ е сложен.

Не е загадка, че откакто подписа брак с нея, принц Хари загуби част от поддръжниците си. Причините са очевидни – „ Мегзит “ и интервютата, които двамата херцози на Съсекс дават пред медиите. Но дали всичко сред тях върви безпрепятствено?

Ясно е, че пред аудитория двамата демонстрират единодушие и постоянно се държат за ръка, изразявайки поддръжката си един към различен.

Съвсем скоро кралският специалист лейди Колин Кембъл показа детайлности за връзката сред Меган Маркъл и принц Хари. Според нея сред двамата има съществени разпри и тя даже допусна, че съпрузите живеят в разнообразни домове.

Експертът разгласява видео в канала си в YouTube, където означи, че Хари и Меган са в комплицирана обстановка. 

„ Те са наели юристи, тъй като връзките им се утежняват повече, в сравнение с си мислим. Проверих тази информация, като разговарях с повече от един човек. Двойката е постигнала съглашение за бракоразвод, само че се преструват, че сякаш към момента са дружно. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР