Около 15% от поданиците на Нейно Величество на 26-годишна възраст

...
Около 15% от поданиците на Нейно Величество на 26-годишна възраст
Коментари Харесай

Девствени на 26: Все повече младежи ги е страх от секса

Около 15% от поданиците на Нейно Величество на 26-годишна възраст са останали девствени, заради боязън от секса, откри изследване, оповестено от в. "Метро ".
Според проучване, извършено от лондонския "Юнивърсити колидж ", родените в навечерието на новото хилядолетие изчакват по-дълго, преди да се впуснат в полови прекарвания.
Изследователите наблюдавали 16 000 души, родени в интервала 1898-1990 година откогато те били 14-годишни. Когато интервюирали участниците през 2016 година, когато те били на 26, екипът открил, че 15% от тях били към момента девствени. Твърде допустимо е процентът да е и още по-висок, защото прочут брой от участниците отказали да дават отговор на въпроси, свързани с половия им живот.
От получените данни става видно, че във Англия доста се е нараснал броят на девствените младежи. При предходни изследвания британците, запазили своето непорочие до 26-годишна възраст, бяха едвам 5%. Млади девойки продават девствеността си за милиони
Отказът от сексуален живот експертите изясняват като противоположна реакция на свръх сексуализирането на актуалната просвета. Тя породи боязън от фамилиарност при огромен брой младежи. "Според днешните догми всички дами би трябвало да имат божествено сексапилни тела, а мъжете да са в непрекъсната ерекция ", разяснява Сузана Абси, една от авторките на проучването.
Тези стандарти плашат младите британци да не би да се показват под равнището на упованията и да бъдат усмивани в обществените мрежи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР