Оказва се, че настъпва тотален обрат, който разтърсва отношенията на

...
Оказва се, че настъпва тотален обрат, който разтърсва отношенията на
Коментари Харесай

Тотален обрат! Валерия и Ергенът Евгени заговориха за близнаци и общ дом, сватбата - после!

Оказва се, че настава цялостен поврат, който раздрусва връзките на Евгени Генчев " Ергенът " и Валерия. Двамата търсят нов дом, в който да живеят дружно. Става ясно, че на дневен ред не е сватбата, а бъдещите наследници на двойката - бебета близнаци, за които Валерия мечтае, а Евгени се опасява...

" Връзката ни е толкоз хармонична, само че единственото мъчно и трудно нещо в нея е дистанцията, което ни дели. От елементи това си има своя сексапил, тъй като не стопираме да си пишем писма и да си липсваме от ден на ден, само че ми се желае към този момент да сме си дружно ". Това показа Валерия в предаването " Търси се " по bTV.

Евгени от своя страна описа, че от първия миг, в който срещнал Валерия осъзнал какъв брой е специфична за него, написа bgdnes.bg.

" Щастлив съм и не съм очаквал да се влюбя толкоз. Следващата стъпка е да заживеем дружно в нашия нов дом. След това ще мислим и за женитба и деца ", показа пианистът.

" Още си пишем писма. Не сме говорили още за женитба. Сигурна съм, че ще бъдеш и най-страхотният татко. Сигурна съм, че в бъдеще ще имаш невероятна грижа към бъдещите близнаци, които ти толкоз доста се страхуваш да имаш! ", добави обичаната на Ергенът - Валерия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР