Оживен разговор с много тревоги и въпроси проведе независимият кандидат

...
Оживен разговор с много тревоги и въпроси проведе независимият кандидат
Коментари Харесай

Николай Шушков: Край на разрешенията за строеж без необходимия брой гаражи


Оживен диалог с доста паники и въпроси организира самостоятелният претендент за кмет Николай Шушков, който е номер 74 в бюлетината, с служащи от шивашка компания в града. Той продължава диалозите си с дребния и междинен бизнес в общината, с цел да чуе неговите проблеми. Разрушени здания, оставени непочистени терени край реката; неразбираема орис на аквапарка и градската баня, проблеми с остарялата и постоянно аварираща ВиК мрежа, корупционни практики – това са единствено част от проблемите, наслагвани с години, които хората от шивашкия завод сложиха пред Николай Шушков. Те попитаха за какво в Благоевград колите са по тротоарите, а хората – на улиците и до по кое време ще продължава презастрояването на града и унищожаването на градинките.
Николай Шушков пое ангажимент да приключи практиката на издаване на позволения за градеж без нужния брой гаражи и да стартира поетапното създаване на буферни и многоетажни паркинги. Според него са нужни и целенасочени старания по отстояването на съществуващите зелени площи, както и основаването на нови.
Той описа и за концепцията си дружно с община Симитли да се възвърне плана за язовир „ Чакалица “, което ще даде трайно решение на казуса с водоснабдяването в Благоевград.
На въпрос по какъв начин ще работи с очертаващия се пъстър общински съвет, Николай Шушков бе безапелационен: „ Като импортирам изцяло законосъобразни, добре премислени и ползващи се с необятна социална поддръжка оферти за решения. Компромиси със съвестта си и с опита на годините си не мога да върша “, сподели още Шушков.

Предизборна обява. Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР