Охранителят, който започна връзка с украинска бежанка, след като той

...
Охранителят, който започна връзка с украинска бежанка, след като той
Коментари Харесай

Как приключи историята на британеца, зарязал жена си заради украинка

Охранителят, който стартира връзка с украинска бежанка, откакто той и неговата дългогодишна партньорка й предоставиха жилище, я заряза след гневен скандал, разкрива MailOnline през днешния ден, написа GlasNews.

30-годишният Тони Гарнет твърди, че е изхвърлил 22-годишната София Каркадим, откакто я е обвинил, че не може да се оправя с алкохола и е употребила нож, с цел да повреди стената в дома им чартърен.
-->
Сега движимостите на украинката са в черни чували за отпадък, подготвени за събиране, а влюбеният до неотдавна Тони също я упрекна, че се намесва в връзките му с двете му дъщери, като сподели, че постоянно ще ги слага „ преди всичко “.

Тони се влюби в София броени дни откакто тя стартира да живее с него и десетгодишната му половинка Лорна Гарнет, на 28 години, която е майка на двете му деца.

Той и към този момент някогашната му приятелка станаха известни през май, откакто той напусна Лорна и се изнесе от фамилния дом с новата си държанка, с цел да могат да стартират нов живот дружно.

В извънредно изявление за MailOnline той разкри: „ На 100 % завърших с нея. Свършихме като двойка.

Тони твърди, че нещата са стигнали до върха, когато в събота вечерта, до момента в който честват 30-ия му рожден ден в дома им в Брадфорд, Западен Йоркшир, почнал абсурдът, ескалирал след повреждането на стената с нож от украинката. Той сподели, че в последна сметка се е принудил да се обади на полицията, която пристигнала на адреса.

Тони зарязва София, откакто я упрекна, че не може да понася алкохолизма й и че става нападателна и нетърпима. Той казва за MailOnline по какъв начин му е „ писнало “ от това, което той разказа като нейно ирационално държание през четирите месеца и половина, в които бяха дружно.

Мъжът твърди: „ Не мога повече да понасям нейното принуждение или яд. Оставих Лорна и двете си деца поради нея и направих всичко допустимо, с цел да й оказа помощ. Работих толкоз интензивно, с цел да направя тази връзка да работи. Знаех, че ще изглеждаме като простаци, в случай че се разделим, тъй като имаме медиен профил и цялото внимание, което ни беше обърнато по малкия екран и в интернет. Да, усещах и мислех, че съм влюбен в нея. Но има една страна в нея, която просто не мога да понасям повече. Тя става агресивна. "

Силно татуираният Тони добави: „ Направих неточност, като започнах връзка със София. Както споделих и преди, връзката ми с Лорна към този момент беше завършила и бях в действителност трагичен. Но това не беше вярното нещо за мен. Опитах се да й оказа помощ. Наистина. Не съм я изоставил и даже изпращах известия на майка й. София може да страда от посттравматичен стрес. Но тя е от Киев, където не е имало доста война. Надявам се, че ще откри безвредно място за живеене. Но тя не е за мен. "

Тони, който беше извънредно нападан в мрежата поради връзката си със София, сподели, че скоро ще търси нов дом и също по този начин ще се раздели с другите украински бежанци. Според него София му е изпратила поредност от известия след раздялата, че го обича и моли за помиряване. Но той й е споделил, че не желае да се връща при нея и дал отговор, че й е дал " късмет, след късмет, след късмет “.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР