Огромната триетажна къща на световните шампиони по фигурно пързаляне Албена

...
Огромната триетажна къща на световните шампиони по фигурно пързаляне Албена
Коментари Харесай

Палатът на Максим Стависки и Албена Денкова пустее вече трето лято

Огромната триетажна къща на международните първенци по фигурно пързаляне Албена Денкова и Максим Стависки пустее. Палатът бе вдигнат преди три години на самия бряг на морето в Царево, само че от този момент е ненаселен. Говори се, че издигнат за близо 1 милион лв..

В момента Албена и Максим живеят в Русия дружно със сина им Даниел, написа Флагман.бг. „ Синът ми обожава Царево “, признава самата Албена. Именно от фамилната къща потегля мъжът ѝ Максим Стависки през август 2007 година, когато след приложимост на алкохол предизвиква тежка злополука с 1 жертва и 1 момиче, което остава в будна кома и до през днешния ден.

През 2017 година Денкова и Стависки вземат решение да влагат в построяването на нова първокласна къща, а за задачата се снабдяват с доста вкусен имот, тъкмо над морето. В непосредственост е ситуирана и къщата на естрадната прима Йорданка Христова. Съседи описаха, че в палатът на първенците по фигурно пързаляне в никакъв случай не е бил населен и пустее към този момент трето лято. В момента наподобява призрачно. Просторната бяла къща е на три етажа, към този момент има приключен тип, само че не е обзаведена. Вътре се виждат голите стаи, а в някои от тях даже още има строителни стълби. Край имението даже към този момент е буренясало.

 Палатът на Максим Стависки и Албена Денкова пустее към този момент трето лято
Говори се, че фигуристите са имали проблеми с брака си и връзките им са обтегнати. Факт е, че триетажният дворец даже не се отдава чартърен. Комшиите допускат, че имението към този момент е пуснато за продажба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР