Огромна коледна картичка с обнадеждаващо послание се появи на плаж

...
Огромна коледна картичка с обнадеждаващо послание се появи на плаж
Коментари Харесай

Огромна коледна картичка се появи на плаж в Австралия

Огромна коледна картичка с обнадеждаващо обръщение се появи на плаж в Австралия, заяви Скай нюз.

Честитката е отдадена на хората, които поради затварянето на граници не могат да се съберат със фамилиите и приятелите си за Коледа.
Картичката с размери 70 на 40 метра се е появила в навечерието на празниците на плажа Рафс наоколо до Гийлонг, щата Виктория. На нея са изобразени елха и коала. Коледната рисунка върху пясъка е съпроводена от надписа: " Ще се срещнем още веднъж. С обич от Австралия ".

Автори на плана са загадъчният локален " песъчлив художник ", прочут като Едуард, и австралийската държавна организация, която промотира туризма.

Посланието в картичката е отпратка към речта на кралица Елизабет Втора, която употребява същата фраза в обръщението си съм нацията при започване на април по време на първата карантина във Англия.

Текстът в пясъка препраща и към известната ария от 1939 година " Ще се срещнем още веднъж " на Вира Лин, която възпява английската резистентност по време на национална рецесия.

Коледната картичка на плажа е отдадена най-вече на жителите на Австралия и Англия, които поради затворените граници няма да могат пътуват, с цел да отпразнуват Коледа със фамилиите и приятелите си. Честитката е и самобитно удостоверение, че макар рестриктивните мерки, хората могат да намерят способи да останат свързани между тях.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР