Огледалото е предмет, който асоциираме с декоративен аксесоар у дома

...
Огледалото е предмет, който асоциираме с декоративен аксесоар у дома
Коментари Харесай

Никога не се карайте пред огледало! Ето защо

Огледалото е предмет, който асоциираме с украсителен аксесоар вкъщи или развъждане на нашия личен облик.

Освен това обаче, съществуват редица легенди и митове, които обвързват огледалото с мистични облици и вход към паралелни вселени. Едно от тези вярвания сочи, че не би трябвало да се караме със себе си в огледалото, да показваме отрицателни страсти, мисли или изражения. Ето за какво:

Огледалото се приема за тайнствен предмет с извънпаралелни функционалности. Една от тях е да отразява всяка човешка страст и да я съпровожда до друга действителност.

Според вярвания, тази действителност е в действителност пътешестване до времето и по-специално – бъдещето. Затова не би трябвало да сядате пред огледалото, когато таите в себе си отрицателна страст – неспокойствие, гняв, терзание или горест.

Твърде евентуално е огледалото да прочете вашата страст и да проникне във вашето схващане. След като получи информация за вашето прочувствено положение, този предмет има функционалността да го транслира и да придвижва информацията в енергийно-информационното поле.

Всички ваши изпитани страсти се придвижват в енергийния свят на бъдещето, което значи, че предначертавате това, което ще ви се случи. Ако изпитвате гняв или горест, то вие ще отразите тази своя сила и тя ще се върне към вас като бумеранг.

 каране пред огледалото

Негативната сила се придвижва в бъдещето, което ще ви донесе неразположения в персонален или професионален проект. Затова е най-подходящо да се оглеждате по време на деня, когато се чувствате бодри и положително настроени.

Вашата приятна страст ще бъде отразена и пренесена в бъдещето, което ще ви донесе мотиви за наслада и скорошно благополучие. Времето за оглеждане в огледалото е неподходящо, когато сте смутени, само че и когато на открито е към този момент тъмно.

Нощта е най-неблагоприятното време за оглеждане, защото се счита, че тогава идват разнообразни мистериозни същества, които лишават от вашата сила.

Затова се оказва, че би трябвало да се отглеждате единствено когато на открито е дневна светлина и в съзнанието ви има единствено позитивни мисли. Ролята на огледалото е да ви дава в подмяна това, което вие давате като прочувствена настройка и енергиен заряд.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР