Огънят е силна стихия, нейният цвят е червеният, това е

...
Огънят е силна стихия, нейният цвят е червеният, това е
Коментари Харесай

Талисманите на огнените зодии

Огънят е мощна буря, нейният цвят е аленият, това е източник на сила и живот. Хората, родени под знака на някоя от огнените зодии, са заредени със мощна сила, те са умни, дейни и родени за водачи.

Камъните на огнените зодии са заредени с силата Ян и при някои хора, за които са несъответствуващи, могат да доведат до главоболие и даже до нервни сривове.

Камъните на Стрелците

За амулет на хората, родени под зодията на Стрелеца, е подобаващ най-много гранат. От 23 ноември до 2 декември на бял свят се появяват хора под въздействието на Меркурий. Те са смели, чувствени, самостоятелни. Техните камъни са ахат, аметист, нефрит, кварц, тигрово око, тъмночервен яспис.

От 3 до 12 декември се раждат Стрелци под въздействието на Луната. Те са надарени с огромно въображение. Щастливите им камъни са тюркоаз, оникс, опал.

От 13 до 21 декември се раждат Стрелци под въздействието на Сатурн. Те ценят всичко първокласно и не обичат да си отхвърлят глезотийки. Щастливите им камъни са смарагд, рубин, сапфир, топаз, циркон.

 Диаманти

Камъните на Овена

Основният камък на Овена е рубинът. От 21 до 31 март се раждат хора под въздействието на Марс. Това е същинска буря! Тези хора са бойци, мощни и нападателни, твърди в решенията си. Щастливите им камъни са ахат, планински кристал, тигрово око, лазурит, малахит.

От 1 до 11 април се раждат Овни под въздействието на Слънцето. Те са благородни и макар че са честолюбиви, са великодушни. Техните камъни са хелиотроп, перли, котешко око, корал, кехлибар.

От 12 до 20 април се раждат персони, повлияни от Венера. Това са буйни натури, нежни и импулсивни. Щастливите за тях камъни, подобаващи за талисмани, са елмаз, гранат, рубин, сапфир, циркон.

Камъните на Лъва

Основният камък на Лъва е диамантът. От 23 юли до 3 август се раждат Лъвове под въздействието на Сатурн. Те са мощни и буйни, не могат без компания и се усещат зле, когато са самотни. Щастливите им камъни са планински кристал, лунен камък, нефрит, тигрово око.

От 4 до 12 август се раждат Лъвове под въздействието на Юпитер. Те са рационални, отдават огромно значение на церемониите, цялостни са с условия. Щастливите им камъни са котешко око, оникс, опал, цитрин, кехлибар.

От 13 до 23 август се появяват на бял свят Лъвове под въздействието на Марс. Това са натури властни и любящи, които съчетават разум и мощ. Щастливите им камъни са гранат, сапфир, рубин, елмаз, смарагд, циркон.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР