Официалното представителство на ЕС в Централноафриканската република беше опустушено от

...
Официалното представителство на ЕС в Централноафриканската република беше опустушено от
Коментари Харесай

Посолството на ЕС в ЦАР е опустошено след пожар

Официалното посланичество на Европейски Съюз в Централноафриканската република беше опустушено от огромен пожар, заяви в понеделник посланикът на Европейски Съюз в страната Дъглас Карпентър, представен от европейската редакция на " Политико ".

" Сградите на делегацията на Европейски Съюз в Банги бяха опустошени от пожар през нощта. Никой не е потърпевш ", написа в " Туитър " Карпентър.

" Целият личен състав е жив и здрав. Работим с централноафриканските управляващи, с цел да хвърлим бързо светлина върху аргументите за случая ", написа в Туитър представителят на Европейски Съюз по външните работи Набила Масрали.

Началникът на полицията на страната, полковник Биенвену Зокуе, представен от турската държавна Анадолска организация, сподели, че произходът на пожара е " незнаен " и че " следствията (са) в ход ".

Бивша френска колония, Централноафриканската република е спектакъл на революция от десетилетие и неотдавна се трансформира в източник на напрежение поради съветското и френското въздействие на континента.

Миналата седмица ръководителят на съветската частна военна компания (ЧВК) Вагнер Евгений Пригожин упрекна Франция, че е забъркана в, обвинявания, които френският външен министър Катрин Колона по-късно назова " съветска агитация ".
 Задържаха български легионер в ЦАР
Задържаха български легионер в ЦАР

Сънародникът ни и още трима се обвинени в подготовка на нападение против президента на страната
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР