Официалният старт на шестото издание на международния тунинг фестивал „Маска“

...
Официалният старт на шестото издание на международния тунинг фестивал „Маска“
Коментари Харесай

Тунинг фестивалът „Маска“ започна с дрифт шоу

Официалният старт на шестото издание на интернационалния тунинг фестивал „ Маска “ бе даден през днешния ден на полигона на Държавно земеделско стопанство.

Малко преди обед на централната сцена зам.-кметът Димитър Недев поздрави уредници, участници и аудитория, като съобщи, че това е едно от най-интересните и огромни събития през годината, придобило голяма известност и интернационален темперамент с ревюто на тунингавтомобили, демонстрации и атрактивни надпревари.

Димитър Недев връчи също по този начин на главния уредник на фестивала Станимир Маринов, приветствен адрес от името на кмета на Община Русе Пенчо Милков. „ За мен като кмет на Русе е значимо да поддържа този неповторим фестивал, който способства за разпространение на нашия град като туристическа дестинация и също по този начин дава опция и за генериране на средства в локалния развлекателен бизнес “, декларира Милков и пожелава безпроблемна реализация на събитието и нови изобретателни хрумвания за развиването на фестивала през идващите години.

От своя страна екипът на „ Маска България “ благодари на рекордния брой спонсори и сътрудници, подкрепили събитието, като измежду тях са Община Русе и Общинската фондация „ Русе-град на свободния дух “.

Началото на събитието бе съпроводено с разнообразни атракции, като предстоящо максимален интерес притегли дрифт шоуто, а по същото време наоколо се организираше и офроуд съревнование. Участници и аудитория ще имат опция да се разхладят на бийч бара, да прегледат тунинг ревюто и живите скулптури, а в по-късните часове следва прожекция на кино лентата "В сърцето на машината “.

През днешния и утрешния ден уредниците дават обещание още доста изненади, както и присъединяване на редица известни реализатори и артисти -100 КИЛА, Mom4eto, Александър Сано и други посетители.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР