Официалният сайт на ЦСКА-София публикува видео с коледните пожелания на

...
Официалният сайт на ЦСКА-София публикува видео с коледните пожелания на
Коментари Харесай

Манолев: По Коледа всички сме от един отбор, дано станем шампиони

Официалният уебсайт на ЦСКА-София разгласява видео с коледните пожелания на играчите на тима. Футболистите на " алените " насочиха пожеланията си на няколко езика – български, португалски, френски, литовски и испански. Към тях би трябвало да се добави и немски, защото кондиционният треньор Томас Нойберт поздрави всички на родния си език.

Своите послания към последователите на " алените " на български насочиха вратарят Георги Китанов, националът Станислав Манолев и треньорът Стамен Белчев. Те застанаха застанаха пред микрофона на репортера Кирил Десподов.

" Феновете да са живи и здрави. Новата година да бъде по-успешна за всички и ЦСКА да стане първенец! ", пожела Китанов. " Приятни празници на всички. Както се знае, Коледата е алена, а и ние сме червени, тъй че всички сме от един тим. Цяла България е от един тим по тези празници. Надявам се да станем шампиони”, съобщи Станислав Манолев.

" Пожелавам на почитателите радостно посрещане на празниците и доста позитивни страсти следващата година! ", добави треньорът Белчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР