Очите Нанасяйте сенките в зависимост от текстурата им. Прахообразните не се

...
Очите
Нанасяйте сенките в зависимост от текстурата им. Прахообразните не се
Коментари Харесай

Перфектен грим през целия ден - II

Очите
Нанасяйте сенките според от текстурата им. Прахообразните не се изронват, в случай че използвайте следната техника: клепачите дано бъдат леко напудрени, а апликаторите влажни. Кремообразните сенки също могат да станат дълготрайни, като нанесете на повърхността им сухи. А от перлените нюанси най-добре се откажете – мъчно устоят повече от няколко часа.

Моливът за очи има мазна консистенция и елементарно се размазва. Затова най-добре да го замените със сухи сенки. Необходимо е единствено да употребявате подострен апликатор, с който да очертаете окото. Така гримът ви ще стане освен дългогодишен, само че и ще наподобява доста по-естествено.

Жените, които се нуждаят от дългогодишен грим, най-често избират водоустойчив туш за мигли. Той обаче нервира очите, а и премахването му вечер е извънредно мъчно. Затова пък единствено няколко трика могат да създадат елементарната серпантина доста дълготрайна.

Преди да нанесете туша за мигли се убедете, че по миглите ви няма никаква лой. Ако върху тях е попаднал крем, го почистете с дегримиращ лосион на водна основа. За да не се изронва спиралата ви, изберете по-течна текстура и не я напластявайте. Не е належащо да циментирате миглите си, с цел да наподобяват очите ви красиви. Едно нанасяне по цялата дължина и още едно единствено по крайчетата е изцяло задоволително. Накрая фиксирайте туша с транспарантен гел и можете да пърхате с мигли през целия ден.

Устните
Най-сигурният метод блясъкът за устни да не се разтича е като очертаете усните си с непосредствен по цвят молив. Друг вид да удължите трайността на гланца е да нанесете авансово на устните матиращ крем.

Ако употребявате червило, нанасяйте със специфична четчица, а по-късно попивайте непотребното със салфетка. След това нанесете още един лек пласт и покритието няма да се разтича.

Прилагате ли тези лесни техники за нанасяне на грим, срещите с другари след работа към този момент няма да ви тормозят. Фон дьо тенът, червилото, сенките и спиралата ще са по местата си, а вие ще бъдете принцеса и след залез слънце.
Продължава: Перфектен грим през целия ден
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР