Очите ви не ви лъжат: акциите в Обединеното кралство наистина

...
Очите ви не ви лъжат: акциите в Обединеното кралство наистина
Коментари Харесай

Акциите в Обединеното кралство най-накрая блестят

Очите ви не ви лъжат: акциите в Обединеното кралство в действителност вървят ужасно. През март описах показателя FTSE 100 като „ достигащ личния си връх, с цялата елегантност на господин Бийн на кънки на лед, в стихия със мощ 10, носеща две купи крем, в тъмното “. Поддържам това. Но нещото с господин Бийн е, че той нормално стига до такава степен в последна сметка.

Основният борсов показател на Обединеното кралство към този момент надвиши 8000 пункта за първи път, отбелязвайки повече от 9% растеж до този миг година. Дори обръщането в долари, с цел да се даде опция за по-лесни съпоставения, това прави Обединеното кралство един от най-печелившите в Европа през 2024 година и слага уважавано предизвикателство пред Съединени американски щати.

Hargreaves Lansdown, който се грижи за вложителите на дребно в Обединеното кралство, счита, че пазарът „ показва, че си е върнал модата “. Има извънредно доста моджо за възвръщане.

Акциите на Обединеното кралство съвсем не се включват в диалози с интернационалните мениджъри на фондове, в случай че н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР