Очилата на Лозан Панов развълнуваха мрежата повече от самото кандидатиране

...
Очилата на Лозан Панов развълнуваха мрежата повече от самото кандидатиране
Коментари Харесай

Лозан Панов с нова визия. Как смени очилата си?

Очилата на Лозан Панов развълнуваха мрежата повече от самото кандидатиране на съдията за президент.

" Скъпи другари, родственици, сътрудници и обичани мои клиенти! Ако някой от вас, познава господин Лозан Панов - апелирам ви! Умолявам ви, на колене ви апелирам - да свържете господина с мен или с правилен колега-оптик. Това нещо, нещастно кацнало на носа му, с безумно късите дръжки и трогателни размери, евентуално с антични прогресивни стъкла - е всичко друго, само че не и очила, подобаващи за господина, за мъжа, за съдията, за кандидат-президента! ", написа във Фейсбук на Мина Стоянова - Димитрова, оптик и притежател на оптика.

 Може да бъде изображение с 4 души, изправени хора, мебели, очила и на закрито

Темата за очилата на Панов провокира и професионалния интерес на оптиците. " Цялата оптична общественост сме в подготвеност да спомагаме! Уверявам ви!!! ", добав Димитрова в обявата си от 7 октомври.

Ден по-късно на 8-ми октомври Панов посети оптиката, а персонално Мина Стоянова - Димитрова направи обзор и консултацията за нови очила на политика. Посредник на интервенцията по думите на Мина Стоянова е ПР-ът Ивет Добромирова, която бързо е реагирала на обстановката.

 Може да бъде изображение с 2 души, слънчеви очила и на закрито

Многобройни фотоси илюстрират целия развой по пазаруването на новите очила на Панов. От обявата излиза наяве, че макар настояването на оптичката да подари очилата на Панов, съдията си ги е закупил.

„ Адмирации! Перфектна работа! ”, „ Страхотни сте! Свалили сте му 10 години с тези прелестни очила! ”, са единствено част от мненията за съдействието и положителната работа на Мина Стоянова – Димитрова.

 Може да бъде изображение с 2 души

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР