Очевидци на страшната катастрофа на руски военен самолет в жилищна

...
Очевидци на страшната катастрофа на руски военен самолет в жилищна
Коментари Харесай

Вижте как руски Су-34 се заби в жилищна сграда

Очевидци на страшната злополука на съветски боен аероплан в жилищна постройка в Ейск разпространиха ново видео от различен ъгъл на случая.

Кадрите са снимани от камерата на автомобил, движещ се покрай блока, в който се заби изтребител-бомбардировач Су-34 през предходната седмица. Най-малко 13 души починаха при врязването на самолета в постройка в Ейск, Краснодарския край. Пилотите катапултираха и избавиха своя живот, само че почтени цивилни жители не съумяха и починаха на място. Сред жертвите има и деца.

Самолетът се е разрушил по време на подготвителен полет, оповестиха съветските управляващи. Една от версиите е, че се е запалил един от моторите на машината. Това е следващ случай с съветска военна техника и поредна самолетна злополука във федерацията.

Причината за злополуката на бомбардировача Су-34 в Ейск е попадането на птици в моторите му, което е довело до възпламеняване на самолета. Това оповестиха за ТАСС проверяващите органи. " В момента на излитането две чайки са блъснали моторите на Су-34. Части от птиците са открити от специалисти по време на проучването на останките на самолета. Това събитие е довело до запалване на един от моторите на самолета, което е предизвикало злополуката му ", оповестяват от организацията.





Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР