Очертава се най-успешната година в историята на компаниятаПотребителите в Китай

...
Очертава се най-успешната година в историята на компаниятаПотребителите в Китай
Коментари Харесай

Xiaomi с рекорд от 10 млн. смартфона през септември

Очертава се най-успешната година в историята на компанията

Потребителите в Китай и по света са купили над 10 млн. смарт телефона Xiaomi през септември 2017 година

Китайският производител на смарт телефони Xiaomi следва възходяща наклонност. През септември компанията сложи нов връх в историята си, продавайки 10 млн. смарт телефона.

Главният изпълнителен шеф на Xiaomi Леи Джун е поздравил всички чиновници на компанията с новия връх, съобщи Gizchina.com. Продажбите на смарт телефони с китайския бранд надвишават 10 млн. броя през септември, а актуалната година се обрисува като най-успешната в историята на Xiaomi.
още по тематиката
През 2015 година компанията регистрира продажби в размер на 70 млн. броя, само че на идната година бизнесът й се сви до 58 млн. смарт телефона. В първите девет месеца на 2017 година Xiaomi осъществя на пазара 63 млн. смарт телефона, а занапред стартира обичайно най-силният интервал – четвъртото тримесечие.

Планът на Xiaomi за размер на продажбите през актуалната година не е разгласен обществено. Известна обаче е задачата на компанията за 2018 година и тя е превъзмогване на границата от 100 млн. смарт телефона. Ако темповете от септември се запазят, Xiaomi ще преизпълни проекта.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР