Очакваният с огромен интерес сблъсък за обединение на шампионските пояси

...
Очакваният с огромен интерес сблъсък за обединение на шампионските пояси
Коментари Харесай

Джошуа и Фюри ще се бият в Саудитска Арабия

Очакваният с голям интерес конфликт за обединяване на шампионските пояси в тежка категория в бокса сред Тайсън Фюри и Антъни Джошуа ще се организира в края на юли или началото на август в Саудитска Арабия, разгласи промоутърът Еди Хърн.

Кък момента най-вероятно е Фюри и Джошуа да се изправят един против различен на 24 юли в Саудитска Арабия, само че е допустимо това да се случи в един от идващите два уикенда.

"Каквато дата ни дадат от мястото, ще я приемем. Някой заплаща доста пари, тъй че би трябвало да го създадем, когато кажат. И двете страни одобриха едно съответно предложение и сега почистваме дребни елементи. 24 юли е предварителната дата, само че може да се измести и за началото на август, само че не и по-късно от това ", разяснява Хърн.

По този метод сигурно конфликтът ще съвпадне с олимпийските игри в Токио, което може да е проблем за треньора на Джошуа Роб Макракън, който е и шеф на олимпийския боксов тим на Англия.

"Олимпийските игри ще са в друга времева зона, тъй че не мислим за тях. Знам, че олимпиадата е голямо събитие, само че съгласно мен този мач е по-голям, изключително за Англия, тъй като светът ще спре и ще гледа двама британци ", изясни Хърн, който разкри, че се е срещнал с Фюри в Лас Вегас в последните дни.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР